Jag har arbetat som frisör sedan 1991 och älskar verkligen mitt jobb!

Att få förena skapandet och mötet med människor är en underbar kombination. Efter mer än 25 år i yrket finns det ingenting annat jag hellre skulle vilja göra. Att genom färg och form få lyfta fram det vackraste hos varje kund är alltid lika fantastiskt.

För mig är varje kund unik, med just sina förutsättningar, möjligheter och historia. Tillsammans diskuterar vi önskemål och förutsättningar som leder oss fram till just Din personliga frisyr och stil. Jag hämtar inspiration från det mesta som passerar framför mina ögon: kurser, tidningar, tv, nätet, naturen, människor och miljöer.

Jag har tidigare haft egen salong (1991-2000) samt hyrt stol (2000-2014), men med tiden så kände jag åter igen en stark längtan efter att få skapa något helt eget: en salong där jag själv skulle vilja vara kund, en miljö som speglade mig och mitt sätt att arbeta, en känsla, en sorts varumärkesdeklaration av mig som frisör helt enkelt.

Jag är djupt tacksam över att ha fått mina kunders förtroende och det är tack vare Er som jag i februari 2015 hade glädjen att hälsa er välkomna till "hos madeleine".

Välkommen!